Wednesday, February 18, 2009

hoe om een leven verzekeringsclaim (levensverzekering maatschappij )

Heeft u levensverzekeringen dekking? Zijn uw familieleden behoren onder dat beleid? In het geval van het overlijden van de verzekeringnemer, de indiening van verzekeringsclaim moet gebeuren onmiddellijk. Het aanvraagformulier moet worden ingediend met alle relevante documenten. Dit kan een grote opluchting voor uw gezin van de toegevoegde stress van potentiële financiële lasten gedurende deze moeilijke tijd. Hier zijn enkele richtlijnen over hoe om een levensverzekering vordering.

Verkrijgen van de verzekerings-documenten van de polishouder. Wanneer u de verzekeringsmaatschappij zullen zij vragen over de details van het beleid. Vind de betaalde premie-ontvangsten / Ontvangstbewijzen als het beleid ontbreekt of is niet traceerbaar. Indien nodig, schrijf naar de vermiste Policy Service bij de Amerikaanse Raad van levensverzekeringen met een retourenvelop. Het onderzoek wordt vervolgens doorgestuurd naar alle grote levensverzekeringsbedrijven om naar de verloren beleid.

Bel de verzekeringsagent die u zullen helpen bij het invullen van de nodige formulieren. Dit formulier is in het algemeen "de eiser Verklaring voor levensverzekeringen overlijden." Formulieren kunnen hebben verschillende namen, afhankelijk van de onderneming, en kan ook worden gedownload online voor gemak.

Indienen van de vordering op de verzekeraar, met een kopie van de overlijdensakte, verkregen uit de begrafenis afdeling. Vraag het aan de onderneming over de termijn voor de afwikkeling van de verzekeringsclaim. Volg de procedure, zodat de vordering verwerking is sneller en makkelijker.

Nagaan hoe de opbrengsten moeten worden verdeeld, afhankelijk van uw keuze of polishouder de voorafgaande beslissing. De verzekeringsmaatschappij kan worden geïnformeerd te handelen. De beschikbare opties zijn ontvangen forfaitair bedrag, tijd-gebonden inkomsten en de rente-inkomsten keuze.